ELECTROPRIMA

S.C. ELECTROPRIMA S.R.L cu sediul in localitatea Buzau, str. Cuza-Voda, nr. 82 a fost infiintata in anul 1995 si inregistrata in Registrul Comertului la Camera de Comert si Industrie Buzau sub nr. 10/10/1995.
Firma noastra are ca obiect de activitate comertul cu materiale de constructii si vanzarea de electrocasnice. S.C. ELECTROPRIMA s-a dezvoltat continu, intr-un ritm foarte rapid, ajungand sa detina un numar de trei depozite si doua magazine de materiale de constructii si doua magazine de electrocasnice, atat in orasul Buzau cat si in Ramnicu Sarat cu un portofoliu complet de produse si servicii.
Conducerea societatii este asigurata de directorul general-Popescu Stanciu.
In prezent societatea are o echipa de 45 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de frigidere, echipamente audio-video, aragazuri, masini de spalat, aspiratoare si materiale de constructii fiind recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.
Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor noastre.
Electro Prima S.R.L. pune la dispozitia specialistilor un portofoliu complet de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari, de la sisteme pentru acoperisuri (hidroizolatii, tigla ceramica de beton si metalica, sindrila bituminoasa, placi ondulate, policarbonat, etc), produse pentru amenajari interioare (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de gips carton, termoizolatii, tavane casetate, parchet, lambriuri, usi, etc.), instalatii sanitare si termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, pana la electrocasnice (frigidere, masini de spalat, aspiratoare cu un portofoliu vast de branduri renumite, nationale si internationale).

MISIUNEA NOASTRA
Sa fim un partener important pentru constructorii din Romania asigurandu-le o gama completa de materiale de constructii si finisaje, livrate in cel mai scurt timp posibil, in orice punct din Judetul Buzau , insotite de consultanta tehnica de specialitate.

VALORI

Dinamism
Mediul constructiilor din Romania este foarte dinamic, uneori imprevizibil, in continua expansiune si foarte solicitant. Electroprima a crescut puternic tocmai datorita dinamismului, adaptabilitatii rapide si flexibilitatii sale.

Profesionalism
Fara o echipa bine pregatita, cu cunostinte tehnice temeinice si foarte comunicativa, fara respectarea unei ferme conduite, atat interna, cat si in relatia cu partenerii, succesul nu ar fi putut fi obtinut intr-o piata foarte competitiva.

Orientare catre client
Ne preocupam de nevoile clientilor ca si cand ar fi propriile nevoi. Prin conectarea permanenta cu solicitarile clientilor, portofoliul complet, livrarile la santier, transport, consultanta si serviciile de calitate venim in intampinarea asteptarilor clientilor nostri.

Responsabilitate
Ne asumam responsabilitatea de a indeplini angajamentele facute clientilor nostri, intelegand clar urgenta si seriozitatea activitatilor lor.

Strategia S.C Electroprima S.R.L
Pe termen scurt si mediu, compania isi propune sa-si securizeze cea de-a treia pozitie detinuta in topul societatilor din Buzau pe anul 2010, pe termen lung urmarind ca Electroprima sa ocupe prima pozitie in industrie si sa devina lider de piata, in ceea ce priveste cota de piata, notorietatea si profitabilitatea.

SERIOZITATE
Tratam lucrurile cu daruire, sinceritate, implicare, constiinciozitate. Facem ceea ce promitem, suntem constanti in a nu ne dezamagi clientii.

CORECTITUDINE
Integritatea, etica, moralitatea si increderea ne caracterizeaza. Pentru ca ne respectam intotdeauna cuvantul.

AMBITIE
Ne dorim succesul. Dar suntem constienti ca-l putem avea doar prin indrazneala si optimism.
Ne mobilizam toata energia pentru a ne implini si avem puterea de a obtine ceea ce ne dorim.

PERSEVERENTA
Suntem hotarati si implicati in ceea ce facem. Muncim cu daruire si responsabilitate stiind ca doar astfel ne atingem scopul.

PERFORMANTA
Exigentele nostre sunt ridicate si avem ambitia de a fi printre cei mai buni.
Ne cunoastem valoarea si vrem sa fim recunoscuti pentru valoarea noastra.
Dar suntem realisti si stim ca succesul trebuie masurat la fiecare pas pe care il facem spre el.

 

Această intrare a fost postată în Blog. Marcați ca permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: